Oyun Haberleri

Multi milyader oyun şirketinden Jeremy Soule’a hakaret gibi teklif!

Net konuşmak gerekiyor bazen. Eğer aranızda Jeremy Soule’u tanımayan varsa şöyle özetleyelim: Hollywood için Hans Zimmer neyse, oyun dünyası için Jeremy Soule odur. Ötesi yok. Bu adamın ellerinden The Elder Scrolls’u Morrowind, Oblivion ve Skyrim müzikleri çıktı. Onu geçtim Guild Wars’un müzikleri çıktı, Neverwinter Nights, Star Wars: Knights of the Old Republic çıktı… Daha sayayım mı? Bence yeter.

İşte böyle bir kariyer Facebook hesabı üzerinden ilginç bir paylaşımda bulundu. Multi milyader bir oyun şirketi kendisine bir teklif yapmış. Zaten teklif şaka gibi. Kendisinin “doğru besteci” olup olmadığını anlayabilmek için demo yapmasını istemişler.

Hani bu şey gibi, yapımcı şirketin Al Pacino’ya gidip, deneme çekimi yapmak istemesi gibi. Çok absürt, çok saçma. Yahu adam 1995 yılından beri oyun dünyasının en imza müziklerini yapıyor. Yine kendi açıklamasına göre zaten çok uzun yıllardan beri demo hazırlamıyor (paralı veya parasız), ihtiyacı da yok. Neredeyse 80 saatini harcayacağı bir denemeyi niye hazırlasın ki? Elbette bunlar kendi açıklamaları.

Kendisinin açıklamasına ve sayfasına şuradan ulaşabilirsiniz. En nihayetinde bize de bir merak gelmedi değil. Multi milyader? Hmm… Activision? EA Games? Jeremy Soule daha önce Activision’la çalışmıştı, bu yüzden biraz garip olurdu. EA veya başka bir milyader şirket? Ubi, bu sen misin?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu