Oyun Haberleri

Naughty Dog fantastik bir oyun üzerinde çalışıyor olabilir

Naughty Dog şu ana kadar yaptığı oyunlar ile sadece Playstation markasının değil, oyun dünyasının da en başarılı firmalarından biri olarak gösteriliyor. Hemen hemen her konsol jenerasyonunda farklı bir IP’yi oyun dünyasına kazandırmayı başaran firma anlaşılan yeni bir marka daha yaratmak üzere.

Naughty Dog fantastik bir oyun mu yapıyor?

[reklam=496]

1984 yılında kurulan ve 1989 yılında Naughty Dog ismini alan firma şimdiye kadar Crash Bandicoot, Jak and Dexter, Uncharted ve The Last of Us gibi oldukça önemli oyunlara imza attı. Gelen haberlere ve görsellere baktığımızda ise firmanın Playstation 5 için yeni bir IP oluşturma ihtimalinin olduğunu görüyoruz.

Firmanın ana konsept tasarımcılarından biri olan Hyoung Nam, kendi Artstation hesabından bazı görseller yayınladı. Bir süre önce paylaşılmasına karşın yeni ortaya çıkan bu görüntülere baktığımızda görsel tasarımcının fantastik çizimler üzerinde çalıştığını görüyoruz. Resimlerin altın yapmış olduğu açıklama ise yeni oyun hakkında daha fazla beklentiye girmemizi sağlıyor. Hyoung Ham bu görsellerin açıklamasında “Yeni oyundan ilham aldım. Ne hakkında konuştuğumu biliyorsunuz” ifadelerine yer vermiş.

Tabi ortaya çıkan bu görseller hakkında firmadan henüz bir açıklama gelmiş değil. Diğer taraftan bir firmada sanat tasarımı üzerinde çalışan isimler olası yapımlar için birçok farklı çizime ve tasarıma imza atabiliyor. Bu çizimler de onlardan birisi olabilir. Yani hayata geçme olasılığı olduğu kadar, firma arşivlerinde kalacak bir yapım olma ihtimali de bulunuyor. İlgili çizimlere aşağıdan göz atabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu