Oyun Haberleri

Naughty Dog, gelecekte yeni IP’ler üzerinde çalışmak istiyor

Video oyun dünyasının en önemli geliştirici ekiplerinden bir tanesi olan Naughty Dog firmasında çalışan sanat yönetmeni Shaun Escayg, yabancı basına ilginç açıklamalarda bulundu. Uncharted: The Lost Legacy oyununun senaristliğini üstlenen başarılı isim, Naughty Dog ekibinin gelecekte yeni projelerde yer almak istediğini açıkladı. Geride bıraktığımız nesilde Uncharted serisi ve Last of Us ile oldukça kaliteli işler ortaya koyduklarını söyleyen Escayg, görünüşe göre PlayStation 4 platformları için yeni bir Naughty Dog projesinde yer almak istiyor.

Hali hazırda Uncharted ve Last of Us serilerinin eski nesilden gelen IP’ler olduğunu ve Naughty Dog’un halen yeni fikirler ile video oyun dünyasına girmediğini biliyoruz. Sony’nin birinci parti stüdyosu olan Naughty Dog’un ilk amacı, aslında oyunculara daha fazla PlayStation satın aldırabilmek. Nabza göre şerbet veren ekip her ne kadar ortaya parlak fikirler çıkarsa da, oyuncular eski serilerden sıkılmadığı sürece Naughty Dog’dan yeni oyunlar göremeyeceğiz.

Uncharted serisinden bağımsız olarak tek başına oynanabilir bir DLC olarak çıkan Lost Legacy’nin yanında Last of Us, şimdilik Naughty Dog’un en büyük kozu olmuş durumda. Diğer bir yandan önüzmüdeki yıl çıkması beklenen Last of Us 2’nin hikayesini oldukça merak ediyoruz. İlk Last of Us ve son Uncarted oyunu ile hikaye anlatımı konusunda kendini kanıtlayan Naughty Dog ekibi, yeni oyunlarında mutlaka iyi bir iş çıkaracaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu