Oyun Haberleri

Naughty Dog’dan üzücü ayrılık

Naughty Dog‘un yedi yıllık çalışanı Shaun Escayg, firma ile yollarını ayırdığını Twitter adresi üzerinden duyurdu. Son olarak Uncharted: The Lost Legacy‘de yazar ve kreatif direktör rolünü üstlenen ünlü geliştiricinin başka bir projede yer almak için Naughty Dog’dan ayrıldığı düşünülüyor. Yedi yıl boyunca Naughty Dog‘da çalışan Escayg, ilk olarak firmanın başarılı oyunlarından olan The Last of Us‘da görev aldı. Sonrasında yine The Last of Us‘ın DLC’si olan Left Behind‘da görev alan Escayg, Uncharted 4: A Thief’s End kadrosunda da yer aldı.

Shaun Escayg, Naughty Dog’dan ayrıldı

Başarılı geliştiriciye Uncharted 4‘te ki başarısından sonra Uncharted : The Lost Legacy‘de yazarlık ve kreatif direktörlük görevi verildi. Oyun firmalarının kıdemli çalışanlarının şirketten ayrılması pek de alışagelmiş durumlar değil. Ancak, geçtiğimiz yıl Eylül ayında yine bir Naught Dog çalışanı olan Bruce Straley de Naughty Dog‘dan ayrılmıştı.

Şimdilik Shaun Escayg, geleceği hakkında bir bilgi vermemiş olsa da, kendisinin Square Enix‘in Avengers projesinde çalışması bekleniyor. Bakalım, ünlü geliştiricinin bir sonraki projesi ne olacak?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu