Oyun Haberleri

Naughty Dog’tan gülümseten bir başarım: Sahne Korkusu!

Uncharted 4 geçtiğmiz gün piyasaya çıktı ve harika inceleme puanlarının ardından şimdide oyuncuların beğenisine sunuldu. Oyunda doğal olarak alabileceğimiz tonlarca ödül ve kupa var. Bu kupalardan ikisi hem hikayeyle ilgili şeyleri berbat etmiyor hem de sizin yüzünüzü güldürüyor.

Geçtiğimiz yıl E3’te ilk kez canlı canlı Uncharted 4 izlemeye kalktığımızda minik bir sorunla karşılaşmıştık. Sinematik geçip, kontrol Nathan’a geçtiğinde binlerce insanın önünde bizimki donakalmıştı. Bruce Straley utanç içinde kalırken oyunun çalışmaması büyük bir fiyasko olmuştu. Elbette sorunun nedeni “bozuk” kol olunca, kısa bir süre sonra demoyu izleyebilmiştik.

Naughty Dog yaşadığı bu anı unutmamış ve oyuna koymuş. E3 demosunda aynı Nathan gibi kalır ve 30 saniye boyunca gamepad’i hakaret ettirmezseniz, “Sahne Korkusu” kupasını kazanıyorsunuz. Gerçekten çok eğlenceli bir detay olmuş.

Diğer bir kupaysa Nathan Drake için gelen eleştiriler yönünde hazırlanmış. Bize “iyi” imajı çizen Nathan’ın yıllar boyu yüzlerce insanı hedefine ulaşmak için katlettiğini düşünen eleştirmenlere cevap olarak oyuna koyulmuş. 1000 kişi öldürdüğünüzde bu kupayı kazanıyorsunuz ve almanız için muhtemelen oyunu birden fazla bitirmeniz gerekiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu