Oyun Haberleri

Naughty Dog’un yeni oyunu dizi gibi olacak

Şu sıralar The Last of Us dizisi ile gündemde olan Neil Druckmann, Naughty Dog firmasının yeni projesine dair bazı açıklamalarda bulundu. Aynı zamanda oyunların yönetmenliğini ve senaryosunu kaleme alan Druckmann, bildiğiniz gibi dizi projesinde de Craig Mazin ile ortak çalışıyor. 

Naughty Dog’un yeni oyunu TV dizisi gibi olacak

Oyun uyarlamalarının bir türlü başarıya ulaşmadığını belirten Druckmann, öncelikle The Last of Us dizisinin bu laneti ortadan kaldıracağını umduklarını dile getirmiş. “Bazen uyarlamalar kaynak materyal yeterince güçlü olmadığı için işe yaramıyor. Bazen de bunu yapan insanlar kaynak malzemeyi anlamadıkları için işe yaramıyorlar” diyen Druckmann, bu işleyişin yavaş yavaş düzeldiğini belirtti.

Ayrıca Naughty Dog’un gelecek planları hakkında kısaca konuşan ünlü yapımcı bir sonraki projenin stüdyonun daha önce yaptığı her şeyden daha farklı ve “TV şovu gibi yapılandırılmış” olacağını söyledi. Tabi bunun dışında konuyla ilgili daha fazla detay ise vermedi. TV şovundan kastının anlatım tarafı mı yoksa işleyiş tarafı mı olduğunu kestirmek ise oldukça zor.

Firmanın yeni oyunu hakkında daha önce orta çağ döneminde geçen bir oyun olacağı dedikoduları çıkmış, hemen ardından da The Last of Us Part 3 söylentilerini duymuştuk. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu