Oyun Haberleri

NECA’dan 2012’nin oyun ve film figürleri!

Figür denilince akla gelebilecek ilk firmalardan olan NECA, 2012 yılında oldukça iddialı. Öyle ki firmanın hazırladığı yeni oyun ve film figürleri, milyonlarca kişiyi memnun edecek cinsten. NECA’dan Randy Falk, MTV’nin sitesine röportaj vererek NECA’nın 2012 yılında satışa sunacağı önemli figür örnekleri hakkında bilgiler paylaştı. İşte videolar.

İlk videoda, ilk Alien filminden başlayıp, Robert Rodrigez’in Predators filmine kadar uzanan bir koleksiyon söz konusu. Klasik Alien ve Predator figürlerinin yanısıra, yeni modeller de dikkat çekiyor. Bir diğer dikkat çekici film figürü koleksiyonu ise, Rocky! Balboa, Apollo, Ivan Drago ve Clubber Lang’in modellerinin bulunduğu seri. E.T. ve Gremlins figürlerini de eklemeyi unutmayalım.

NECA’nın yeni oyun figürleri bölümünde ise, Borderlands 2, Half-Life 2, Left 4 Dead, Team Fortress 2, Assassin’s Creed ve Gears of War 3 gibi isimler var.

Borderlands 2’nin tüm karakterleri figür olarak hazırlanmış. Half-Life’ın efsane kahramanı Gordon Freeman, Assassin’s Creed serisindeki öldürücü silah Hidden Blade’in replika’sı ve Gears of War 3’ten Marcus’un figürleri, özellikle dikkat çeken modeller.

Son olarak yeni bir film için hazırlanan çalışmalar var. 23 Mart 2012’de vizyona girmesi beklenen Hunger Games (Açlık Oyunları), NECA’nın bir diğer projesi. Filmin yan ürünleri olarak bardak, çanta, t-shirt gibi birçok ürün hazırlanmış.

NECA’nın yeni ürünlerini, önümüzdeki yaz ayları itibarıyla satın alabileceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu