Oyun Haberleri

Need For Speed artık Playbook’ta

Kullanıcılar BlackBerry® Playbook™ tableti ellerine aldıkları andan itibaren Electronic Art oyunlarından popüler aksiyon oyunu Need for Speed™ Undercover ve dünyanın önde gelen video oyunlarından Tetris® ile eğlence ve heyecana kendilerini kaptıracaklar.  

Research In Motion (RIM) ve Electronic Arts Inc.(EA) yaptıkları açıklamayla 14 Şubat-17 Şubat 2011 tarihleri arsında Barcelona’da düzenlenecek olan Dünya Mobil Kongresi’nde Need for Speed Undercover ve Tetris oyunlarının BlackBerry Playbook’taki kullanımını ve tabletin gelecek nesil yüksek çözünürlük 3D becerilerini sergileyeceklerini açıkladı.

Research In Motion Global Anlaşma ve Uygulama Geliştirici İlişkilerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Tyler Lessard, “BlackBerry PlayBook, uygulamaların hızlı ve sorunsuz çalışmasını sağlayan dokunmatik ara yüzü, yüksek kaliteli multimedya özelliği ve çığır açan performansıyla oyun oynamak için ideal bir tablet” dedi. Lessard ayrıca EA ile birlikte BlackBerry PlayBook kullanıcılarına cihazlarını kutularından çıkarır çıkarmaz popüler Need for Speed Undercover ve Tetris oyunlarını sunmaktan büyük bir heyecan duyduklarını belirtti.

EA Mobile Worldwide Studios Başkan Yardımcısı Travis Boatman ise konuyla ilgili olarak “BlackBerry PlayBook kullanıcıları yeni tablet lansmanında Need for Speed Undercover ve Tetris oynayacak olmaktan heyecan duyuyor” dedi ve ekledi: “Bu oyunları BlackBerry PlayBook’ta sunarak daha fazla tüketiciye yepyeni bir cihazda heyecanlı deneyimler sunmak EA açısından mutluluk verici. EA oyunlarındaki kalite BlackBerry performansını vitrine çıkararak geniş tüketici kitlesinin ilgisini çekiyor.”

Muhteşem görüntüsü ile ultra portatif olan Blackberry PlayBook yarım inç (yaklaşık 1.27cm)’den daha ince, ağırlığı ise yarım kilodan daha az. 7” yüksek çözünürlüklü çoklu dokunuş destekleyen dokunmatik ekran özelliğine sahip BlackBerry Playbook çok yönlü bir güç kaynağı olup 1GHz çift çekirdekli işlemci ve yeni BlackBerry® Tablet OS ile çalışıyor.

– Basın Bülteni

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu