Sinema/TV - Haberler

Nefesinizi tutun, Aquaman filminin ilk fragmanı yayınlandı!

Aquaman filminin merakla beklenen ilk fragmanı Comic Con fuarında yayınlandı. Jason Momoa‘nın suya atlayarak müjdelediği bu ilk fragman geçtiğimiz saatlerde yayınlandı. Justice League: Adalet Birliği filmi ile birlikte DC sinematik evrenine de merhaba diyen Aquaman‘in bu ilk fragmanında filmin gidişatına dair birçok noktaya da fazlasıyla değinilmiş. 

Aquaman filmi ne zaman gösterime girecek?

Film için yayınlanan bu ilk fragmana baktığımızda hem karakterin geçmişi hem de hikayenin gidişatı konusunda bilgiler verildiğini görüyoruz. Daha önce yayınlanan görsellerde olduğu gibi denizaltı ve gemi sahnelerinin de bulunduğu filmde ayrıca Atlantis kadar günümüz dünyasına da yer verilmiş. 21 Aralık 2018’de gösterime girecek olan filmin tonlama ve aksiyon olarak eğlenceli durduğunu da söyleyebiliriz.

Filmde Aquaman rolünde Jason Momoa, eşi Mera rolünde Amber Heard, Nuidis Vulko rolünde Willem Dafoe, Tom Curry rolünde Temuera Morrison, Nereus rolünde Dolph Lundgren, Black Manta rolünde Yahya Abdul-Mateen II, Murk rolünde Ludi Lin, Ocean Master rolünde Patrick Wilson, Atlanna rolünde Nicole Kidman ve Jesse Kane rolünde Michaell Beach’i göreceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu