Anime/Manga

Netflix, Dragon’s Dogma anime serisini duyurdu

Dragon’s Dogma oyunlarından uyarlanan anime serisi Netflix için duyuruldu. Daha önce Castlevania ile başarılı bir işe imza atan ve bu konuda övgüleri de toplayan Netflix ve Capcom, böylelikle bir anime serisi için daha bir araya gelmiş oldular.

Netflix, Dragon’s Dogma anime serisini duyurdu

[reklam=496]

Dragon’s Dogma anime serisi için kısa bir açıklama ile birlikte serinin ilk posteri de yayınlandı. twitter üzerinden yapılan açıklamada “Sadece seçilmiş kişi Ejderha ile yüzleşebilir ve kıyameti durdurabilir. Capcom’un Dragon’s Dogma isimli serisinden uyarlanan ve 17 Eylül’de yayınlanacak anime serisinin posterine aşağıdan göz atabilirsiniz.”

Twitter üzerinden yapılan bu kısa açıklama ile birlikte serinin hikayesine de kısaca değinilmiş. “100 yılın ardından tekrar ortaya çıkan bir ejderha Cassardis köyünü küle çevirir. Ethan ailesini korumak için ejderle yüzleşti fakat Ejderha, Ethan’ın kalbini alır. Öldüğü sanılsa da Ethan tekrar ‘Arisen‘ olarak dirilir. Ethan aniden ortaya çıkan emrindeki Hannah ile birlikte kalbini kurtarmak için yolculuğa çıkar. 

Ethan yolculuğu sırasında yedi ölümcül günahı temsil eden şeytanlarla savaşacak, ancak savaştığı her iblisle insanlığını daha fazla kaybedecektir..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu