Oyun Haberleri

Netflix Türkiye abonelik ücretlerine bir zam daha geldi

Netflix Türkiye abonelik ücretlerine yeni bir zam daha geldi. Yapılan bu yeni zam ile birlikte platformun son bir yılda yaptığı zam sayısı üçe ulaşmış oldu. Geçtiğimiz yıl Nisan ayında ve sonrasında Eylül ayında Netflix aboneliklerine zam gelmiş ve %40 + %20 oranında artış yaşanmıştı. Abonelik fiyatına gelen yeni zam ile birlikte dört kişilik paket 130 TL’yi geçmiş oldu.

Netflix Türkiye abonelik ücretlerine yeni zam geliyor

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de oldukça popüler olan yayın platformlarından Netflix’e yeni bir zam geleceği kesinleşti. Yapılan bu yeni artış ile birlikte eski fiyatlara oranla ortalama %30-40 civarında bir artış daha yaşanmış oldu. Bu artıştan sonra en düşük abonelik ücreti 63.99 TL’ye yükselmiş oldu.

Yapılan fiyat artışlarına baktığımızda daha önce 45.99 TL olan temel paketin yeni fiyatının 63.99 TL olduğunu görüyoruz.  Aynı anda iki farklı kullanıcıya içerik izleme ve indirme imkanı sağlayan Standart paket ise 69.99 TL’den 97.99 TL fiyatına çıkarılmış. Dört farklı kullanıcıya aynı anda izleme ve indirme sunmasının yanı sıra Ultra HD gibi özelliklere de sahip olan Özel paketin fiyatı ise 94.99 TL’den 130.99 TL’ye çıkarılmış.

Bu paketlerin yurt dışı fiyatlarında henüz bir değişiklik yok. Fiyatlara baktığımızda ise sırasıyla 9.99 dolar, 15.49 dolar ve 19.99 dolar olduklarını görüyoruz. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu