Oyun Haberleri

Netflix Türkiye üyelik fiyatlarına yeni bir zam geldi

Netflix Türkiye üyelik fiyatlarına zam yeni bir zam daha geldi. Bu fiyat artışı ile birlikte yıl içerisinde 2.defa zam yapılmış oldu. Son olarak geçtiğimiz Nisan ayında Netflix aboneliklerine zam gelmiş ve %40 oranında artış yaşanmıştı. Abonelik fiyatına gelen yeni zam ile birlikte dört kişilik paket 100 TL sınırına yaklaşmış oldu.

Netflix Türkiye üyelik fiyatlarına yeni zam geliyor

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de oldukça popüler yayın platformlarından biri olan online dizi, film ve belgesel izleme platformu netflix’e yeni bir zam geleceği kesinleşmiş oldu. Yenia rtış ile birlikte eski fiyatlara oranla ortalama %20 civarında bir artış daha yaşanmış oldu. Bu artıştan sonra en düşük abonelik ücreti 45.99 TL’ye yükselmiş oldu.

Yapılan fiyat artışlarına baktığımızda daha önce 37.99 TL olan temel paketin yeni fiyatının 45.99 TL olduğunu görüyoruz.  Aynı anda iki farklı kullanıcıya içerik izleme ve indirme imkanı sağlayan Standart paket ise 57.99 TL’den 69.99 TL fiyatına çıkarılmış. Dört farklı kullanıcıya aynı anda izleme ve indirme sunmasının yanı sıra Ultra HD gibi özelliklere de sahip olan Özel paketin fiyatı ise 77.99 TL’den 94.99 TL’ye çıkarılmış.

Bu paketlerin yurt dışı fiyatlarına baktığımızda ise sırasıyla 9.99 dolar, 15.49 dolar ve 19.90 dolar olduklarını görüyoruz. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu