Oyun Haberleri

Netflix, Uncharted müziklerini mi çaldı?

Netflix ile birlikte artık izleyicilerin film ve dizi izleme alışkanlıklarının değiştiğini kabul edebiliriz. Ancak sayısız derecede dizi ve film ortaya koyan Netflix, baltayı bu sefer taşa vurmuş olabilir. Reddit forumlarında ortaya çıkan bir habere göre Netflix’in Savaş  Zamanları isimli dizisinde Uncarted 3’e ait olan bir müzik kullanılıyor. Tabi ki ne Netflix, ne de Nauhty Dog şimdilik durum ile ilişkin bir açıklama yapmadı fakat eğer iddia doğru çıkarsa Netflix’in başı ağrıyabilir.

Her ne kadar Reddit üyeleri Netflix’in, Uncharted 3 müziğini çaldığını söylese de umarız ortaya çıkan bu ilginç durum sadece bir rastlantı olarak kalır. Hikayesi, oynanış mekanikleri ve müzikleri ile oyuncuları büyüleyen Uncarted serisi, son olarak sırasıyla Bir Hırsızın Sonu ve Kayıp Hazine oyunları ile oyuncuların karşısına çıkmıştı.

Netflix, Uncharted müziklerini mi kopyaladı?

Son olarak eğer müziklerin benzeyen kısımlarını merak ediyorsanız, Uncharted müziğinin olduğu videoda ilk 7 saniyeyi, 1:35’i ve 2:08’i dinleyebilirsiniz. Böylelikle siz de bariz farklı rahat bir şekilde anlayacaksınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu