Sinema/TV - Haberler

Netflix’in ilk Türk dizisi için ünlü bir isimle anlaşılmış!

Ülkemizde de resmi olarak yayın hayatına başlayan netflix platformu, geçtiğimiz günlerde özel bir sunum yapmış ve bu sunumda platform için özel olarak hazırlanan ilk Türk dizisinin müjdesini de vermişti.Bazı dedikodular ortaya çıksa da dizinin süper güçleri olan bir karakter üzerine odaklanacağını öğrenmiştik.

Drama türündeki dizinin konusu şu şekilde açıklanmıştı: “Genç bir adam, özel güçlere sahip olduğunu keşfeder. Şimdi İstanbul’u yok etmek isteyen karanlık güçlere karşı, şehri ve tüm insanlığı korumak için elindeki bu güçleri kullanmayı öğrenmesi gerekmektedir. Bu yolculukta kendisine yardım edecek arkadaşlarıyla harekete geçmekten başka çaresi yoktur.”

Bugün ise dizinin başrol oyuncusuna dair kesin olmasa da önemli bir haber ortaya çıktı. Hürriyet köşe yazarlarından biri olan Onur Baştürk, Netflix’in ilk Türk dizisi için Çağatay Ulusoy’a teklif götürdüğünü köşesine taşıdı. Şu sıralar İçerde dizisinde yer alan ünlü oyuncununbu projede yer alabileceği belirtilmiş. Bununla birlikte proje ile alakalı önemli detaylar da belirlenmiş.

Baştürk’ün yazısına göre dizinin konusu hem günümüz hem de Osmanlı döneminde geçecek. Çağatay Ulusoy’un doğaüstü güçlere sahip olacağı ve kendini bir anda osmanlı döneminde bulacağı belirtilmiş. Hikayenin büyük bir prodüksiyon olacağı ve sadece Türkiye değil, diğer ülkelerde de ilgi ile karşılanması için gerekli adımlarına tılacağı da belirtiliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu