Oyun Haberleri

New World’e rakip çıktı! Yeni bir Marvel MMO’su geliyor olabilir

Geçtiğimiz günlerde paylaşılmış olan bir yatırımcı sunumuna göre; DC Universe Online‘ın geliştirici ekibi Dimensional Ink Studios, Marvel evrenini konu alan bir MMO üzerinde çalışıyor. Düzenlenmiş olan sunum, ana şirket End Global 7 tarafından yayımlandı ve bir Twitch kullanıcısı tarafından fark edildi.

New World’e rakip çıktı! Yeni bir Marvel MMO’su geliyor olabilir

Gerçekleştirilen sunumda ortaya çıkan bir slayt, henüz duyurulmamış olan MMORPG’nin, Marvel markası altında bir devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu olarak ele alındığını belirtiyor. Oyunun geliştirilme sürecinin, ilk olarak 2004’te piyasaya sürülen City of Heroes’un başındaki isim olan ve şu anda DC Universe Online ekibinin başkanı Jack Emmert tarafından yönetildiği belirtiliyor.

New World'e rakip çıktı! Yeni bir Marvel MMO'su geliyor olabilir

Insomniac’ın PlayStation’da çıkardığı başarılı Spider-Man örneklerinin ardından, oyun dünyasındaki yerini sıkılaştırmayı hedefleyen Marvel, Square Enix gibi birçok firmayla anlaşmış ve Marvel’s Avengers, Marvel’s Guardians of the Galaxy gibi örneklerle karşımıza çıkmıştı. Ayrıca bahsedilen MMO’nun dışında; Marvel’s Spider-Man 2, Marvel’s Wolverine ve Marvel’s Midnight Suns gibi yapımların da geliştirilme aşamasında olduğunu unutmayalım. Geçtiğimiz aylarda piyasaya sürülen New World’de dâhil olmak üzere, birçok MMO’ya meydan okuyacak olan Marvel projesi, ilerleyen aylarda ortaya çıkabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu