Oyun Haberleri

Nintendo Switch’te çevrimiçi hizmetler ücretli olacak

Geçtiğimiz gece gerçekleştirilen Nintendo Switch etkinliğinde hem konsolun fiyatı belli oldu, hem beraberinde çıkacak olan yeni oyunlar görücüye çıktı, hem de Nintendo’nun bu yeni konsol ile beraber aldığı radikal kararlar gün yüzüne çıktı. Görünüşe göre Nintendo, Sony ve Microsoft’un ücretli çevrimiçi servis politikasına imrenmiş olacak ki, aynı politikayı Switch’e uygulamaya karar vermiş. Peki bu mantıklı mı? İşte orası tartışılır.

Nintendo Switch’te aylık üyelik alan kişiler, tıpkı Xbox ve PlayStation’da olduğu gibi her ay farklı oyunlarla karşılaşacak. Ancak burada can sıkan nokta, bu oyunların yeni değil, eski – hatta bayağı eski olması. NES ve SNES oyunları. Elbette can sıkıcı dediğime bakmayın, sağlam bir nostalji havası vereceği kesin fakat günümüze yakın oyunlardan verseler çok daha güzel olabilirdi sanki.

Switch’te ücretli üyelik sahibi olan kişiler ayrıca özel indirimlere, çevrimiçi lobilere ve sesli iletişim seçeneklerine de sahip olacak. Bu ücretli hizmetin fiyatı henüz belli değil. Ancak diğer platformlardan çok da bir farkı olmayacağını düşünüyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu