E3

Nintendo’nun E3 planları ve göstereceği oyunlar sızdırıldı

Üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen Nintendo Switch ile oldukça başarılı bir performans sergileyen Nintendo, önümüzdeki ay gerçekleşecek olan E3 2018 fuarına oldukça sağlam bir şekilde hazırlanıyor. Firmanın sızdırılan plan ve oyun listesi ise adeta bu durumu kanıtlamış nitelikte.

Nintendo’nun E3 2018 oyunları sızdırıldı

Firmanın sızdırılan dökümanlarına baktığımızda ise oldukça önemli yapımları görüyoruz. Tabi öncelikle bu listeler doğrulama olmadığı için dedikodu olarak kabul ediliyor. Listede ise Nintendo’nun daha önce duyurduğu oyunlar dışında yeni duyurular da dikkat çekiyor. En önemlisi ise tabi ki Pokemon Let’s Go isimli oyun. Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde E3’te bir Pokemon oyunu duyurulacağı ve bu oyunun mobil platformlarda yer alan Pokemon Go oyunu ile bütünleşik çalışacağı da dedikodu olarak ortaya çıkmıştı.

Listenin en büyük sürprizi ise Fortnite! Ayrıca Smash Bros‘un Switch versiyonu ve yeni Metroid Prime oyununa da yer verilmiş. Tabi Nintendo firması Switch dışında el konsolu olan 3DS‘i de unutmayacak gibi duruyor. Firma her zaman olduğu gibi bu konsola olan desteğini de devam ettirecek. Sızdırılan listelere aşağıdan göz atabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu