Oyun Haberleri

No Man’s Sky ertelenmesine ölüm tehditleri geldi!

Son yılların en çok merak edilen yapımlarından biri şüphesiz No Man’s Sky. İyi mi olur hayal kırıklığı mı yaratır bilinmez ama oyunun sahip olduğu farklı atmosfer ve oyuncuya sunacağı dinamikler bu merak unsurunun en büyük sebepleri arasında yer alıyor. haliyle son gelen ertelenme bazı oyuncuların ciddi manada sinirlerini bozmuş.

Oyunun yapımcılarından Sean Murray kendi Twitter adresinden yaptığı açıklama ile yapılan son erteleme sonrası ölüm tehditleri aldıklarını doğrulamış. Bu hafta yani ertelenme sonrası birçok ölüm tehditi aldıklarını belirten Murray bu tehditlere pek aldırış etmediklerini de dile getirmiş.

Madalyonun bir diğer tarafına baktığımızda ise bu sefer ucu editörlere dokunuyor. Bu ertelenme haberi resmi olarak açıklanmadan önce Kotaku tarafından rapor edilmişti. Bu haber sonrasında Kotaku’dan Jason Schreier de ölüm tehditleri aldıklarını yayınladığı mesaj ile belirtmiş. No Man’s Sky ertelenme haberini yaptıkları için bir hayli sinirlenen bir grup Jason’a “Ölüm dileğinde bulundun, seni bulacağız” gibi sözler sarfetmiş.

Açıkçası oyun sektöründe de fanatiklik oldukça tehlikeli boyutlara ulaşmış durumda. Bu tehditler tabi ki havada kalacaktır ama genel olarak baktığımızda karşıt görüşlü olan oyuncuların düşman gibi birbirlerine bilendiklerini görüyoruz. Çoğu zaman işin boyutu tehditlere kadar gitmese de en ufak tartışmalarda bile ortaya çıkan hakaretler, meydan okumalar bu üzücü durumun en büyük örnekleri..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu