Oyun Haberleri

No Man’s Sky oyuncuları yapımcılara çok farklı bir şekilde teşekkür etti

Çıktığı dönemde oldukça fazla eleştirilen No Man’s Sky, zaman içerisinde aldığı güncellemeler sayesinde oldukça sevilmeye başlandı. Oyunun oynanış mekaniklerine ekleme yaparak geliştiren yapımcılar, günün sonunda oyuncuları memnun etti. Bu yeni güncellemelere ise oyuncular çok farklı bir şekilde teşekkür etmek istedi. GoFundMe isimli bağış sitesi üzerinden bağış kampanyası başlatan oyuncular, No Man’s Sky geliştiricilerine teşekkür etmek için reklam panosu kiraladı. Reddit üzerinden örgütlenen oyuncular tam 3 bin dolar para topladı.

No Man’s Sky oyuncuları yapımcılara çok farklı bir şekilde teşekkür etti

Oyuncuların bu teşekkür mesajını cevapsız bırakmayan No Man’s Sky‘ın yönetmeni olan Sean Murray ise oyunun fanlarına teşekkür etti. Oyunun evrenini büyütmek için son olarak Beyond güncellemesini yayınlayan Hello Games, kaybettiği oyuncuları geri kazanmayı başarmıştı. Oyuna MMORPG mekanikleri ekleyen Hello Games, oyun sonu içeriklerini daha eğlenceli bir hale getirdi. Gezegenlerin sayısını yükselten ve mevsimleri daha gerçekçi yapan yapımcılar, bakalım ilerleyen günlerde daha neler ekleyecek?

Peki siz No Man’s Sky’ın son durumundan memnun musunuz? Eğer hala No Man’s Sky oynamaya devam ediyorsanız, fikirlerinizi yorumlarda belirtmeyi unutmayın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu