Oyun Haberleri

No Man’s Sky Steam’de nihayet istediği başarıya ulaştı

Hello Games tarafından geliştirilen No Man’s Sky Steam yorumlarında nihayet beklediği başarıya ulaştı. 2016 yılında PC sürümü çıkan oyun özellikle çıktığı dönemde büyük eleştiriler almış ve oyuncular tarafından da eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Oyun için yapılan güncellemelere ve alınan yeni tepkilere bakacak olursak bu bakımdan oyun dünyasının belki de en  farklı yükseliş hikayelerinden birine imza atıldığını söyleyebiliriz.

No Man’s Sky Steam’de nihayet istediği başarıya ulaştı

Çıktığı dönem aldığı eleştirilerle dalga konusu da olan No Man’s Sky oyunu, çıktığı günden beri güncellenmeye devam ediyor. Yapılan hata gidermeleri dışında tüm büyük güncellemelerin de ücretsiz olarak yayınlandığı oyunun ilk hali ile arasında dağlar kadar fark bulunuyor diyebiliriz. 

Aradan geçen bunca zaman sonrasında Steam yorumları %70 üzerine çıkan oyun nihayet Çoğunlukla Olumlu ibaresini almayı başardı. Üstelik oyunun son bir aylık sürede yapılan incelemelerine baktığımızda %92 gibi oldukça yüksek bir oranı yakaladığına da tanıklık ediyoruz. Hello Games oyunu bu şekilde desteklemek ile birlikte çoğu firmaya ders olması gereken bir işe de imza atmış oldu. Üstelik tüm bu işlemlerin ücretsiz olarak oyunculara yansıtılması da oyunun bir başka başarısı olsa gerek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu