Oyun Haberleri

Norton 360’a umumi beta testi

HABERİ YOLLAYAN : Sami TÜRK



Symantec yeni güvenlik yazılımı Norton 360’ı bugün itibariyle indirmeye izin veriyor. Program, güvenlik ve sistem bakım işlevlerini otomatikleştirilmiş online yedekleme aracıyla kombine ediyor. Keza online bankacılığı ve alışveriş gibi internet transaksiyonlarını da güvenliğe alıyor.



Norton 360, kişisel kullanıcılara internette güvenli sörf ve önemli bilgilerinin emniyeti için taban sağlıyor. Hackerlara karşı savunma, virüs, solucan veya trojan gibi casus veya zarar verici programlara dair malum işlevlerinin haricinde, yazılım, online bankacılık ve alışverişte pusuya yatmış tehlikelere de mani oluyor. Böylelikle Norton 360, giriş bilgileri, pin ve tan numaraları gibi güvenlik bilgilerinin çalınmasını da engellemeye yardım ediyor. Buna ilaveten fotoğraf ve müzik arşivi gibi mühim veriler için otomatikk online yedekleme işlevi oluşturulabiliyor.



Norton 360 dahili LiveUpdate fonksiyonuyla güncel tutuluyor ve internetteki yeni tehlikelere karşı tedbir alıyor. Ayrıyeten dünya çapındaki Symantec Global Intelligence Network’te, 180 ülkedeki 40.000 sensörden, virüs araştırma laboratuvarları ve güvenlik operasyon merkezlerinden (firma ağlarının harici müşahedesi) müteşekkil erken ikaz sistemi Deepsight’ten gelen bilgiler kullanılıp işleniyor. Bununla birlikte Norton 360, üyeleri mütemadiyen dolandırıcı siteler hakkında bilgiler alan ve bunları bildiren Symnatec Phis Report Network ile destekleniyor.



İlgilenenler Norton 360’ın beta sürümünü ücretsiz olarak BURADAN indirebilirler.



Online veri emniyeti işlevi kısa zaman içinde beta sürümünün güncellenmesinden sonra kullanıma açılacak. Denemek isteyenlerin Windows XP ve internet bağlantısına sahip olmaları, ayrıca yüklemeden önce bilgisaylarından diğer güvenlik çözümlerini kaldırmaları gerekiyor. Norton 360’ın nihai sürümü muhtemelen 2007 Mart itibariyle satın alınabilecek.



Kaynağa ulaşmak için TIKLAYINIZ.




Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu