Oyun Haberleri

NVidia, Xbox’ta GeForce Now kullanmayı mümkün kılacak

21 Ekim’de kullanıcılara sunulmuş olan en yeni GeForce Now sürümü, Microsoft Edge tarayıcısı için beta desteğini de barındırıyor. Bu, Xbox kullanıcılarının PC oyunlarını, Edge’i kullanarak konsollarından deneyimleyebilecekleri anlamına geliyor. NVidia’nın bir Xbox Series X’ten daha iyi performans gösterebileceğini iddia ettiği hizmet, oyuncuların PC kütüphanelerini son derece düşük bir gecikme süresiyle ‘cloud’ teknolojisiyle deneyimlemelerine olanak sağlıyor.

NVidia, Xbox’ta GeForce Now kullanmayı mümkün kılacak

Xbox kullanıcılarının, Death Stranding gibi platformda bulunmayan yapımlara erişebileceğini gösteren bu gelişme, eğer NVidia’nın GeForce Now veri tabanında gerçekleşen sızıntı doğruysa; God of War gibi PlayStation özel yapımlarının da oynanabileceğini gözler önüne seriyor. Microsoft Edge tarayıcısı, GeForce Now’a erişim engeline sahipti.

NVidia, Xbox'ta GeForce Now kullanmayı mümkün kılacak

2021 Eylül ayında Microsoft Edge’ye getirilmiş olan bir güncelleme, kullanıcıların Xbox konsollarındaki Edge tarayıcısı üzerinden Google Stadia’ya erişebilmesini sağlıyordu. Microsoft’un xCloud sisteminin henüz betada olduğunu ve ülkemizde bulunmadığını belirtecek olursak; GeForce Now blokesinin kaldırılıyor olması, ülkemizdeki Xbox kullanıcılarını oldukça sevindirebilir. Ayrıca, GeForce Now sisteminden en olumlu şekilde yararlanmak için, iyi bir internete sahip olmanız gerektiğini de belirtelim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu