Oyun Haberleri

O Ses Türkiye’de Dragonborn rüzgarı

Herhalde artık Türkiye’nin en çok izlenen kanallarından birisi haline gelen TV8’deki ses yarışması “O Ses Türkiye”ye nadiren ana akımdan uzak, gerçekten yetenekli insanların çıktığını görebiliyoruz. Evet bu bir göndermeydi.

Binnaz Tüter de bu gerçekten yetenekli insanlardan birisi. Kendisi hem oyun dünyasının büyük bir hayranı, hem de mükemmel bir sese sahip. O Ses Türkiye’nin son bölümünde sahneye çıkan Binnaz Tüter, hepimizin çok yakından tanıdığı Elder Scrolls V: Skyrim’in tema müziği olan Dragonborn Comes’ı söyleyerek gönüllerimizdeki tahtın sahibi oldu. Yanında bir de arp ile gelen ve gerçekten kulaklarımızın pasını silen Binnaz Tüter şarkıyı söyledikten sonra jüri ile sohbet ederken bilgisayar oyunlarının koyu bir hayranı olduğunu ve genellikle de RPG oyunlarını oynadığını söyledi.

Kendisini gönülden tebrik ediyor ve bu tür projelerle daha fazla karşımıza çıkmasını diliyorum. Türkiye’de böyle yeteneklerin ortaya çıkarılmasına gerçekten ihtiyacımız var. Aşağıdan Binnaz Tüter ve güzel sesiyle söylediği Dragonborn Comes’ı dinleyebilirsiniz. İyi seyirler ve iyi dinlemeler!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu