Oyun Haberleri

Oblivion’dan komik anlar

Şu aralar herkesin dilinde Skyrim dolanırken Bethesda Oblivion’da beşinci yılını kutluyor. Oblivion gerçekten çok güzel bir oyundu ve hala da, ben de dahil, pek çok kişinin oynadığı bir oyun. Elbette her oyunda olduğu gibi bu oyunda da pek çok yapay zeka veya grafiksel hatalardan dolayı oluşan komik anlar mevcut. Bunların bazılarında modlar olduğunu da hatırlatalım, dolayısı ile hiç karşılaşmadığınız durumlar olabilir.

Imperial City muhafızları her ne kadar dürüst ve onurlu savaşçılar olsa da bazen bizim işimize hiç gelmiyorlardı. Bu video ise bazılarının o kadar da akıllı olmadığını gösteriyor bize.

Arenayı bitirdikten sonra yanınıza gelen ufaklığı yanınızda gezdireniniz var mı bilmiyorum ancak eğer hem onun kalbini kırmamak hem de yanınızda olmamasını istiyorsanız işte size bir taktik.

Bu belki de değil Oblivion, oyun dünyasının en meşhur komedi videolarındandır. Bilenler için sadece Dog People diyorum. Bilmeyenler lütfen bir göz atın.

Doğa ile ne kadar iç içesiniz bilmiyoruz ancak Oblivion kesinlikle öyle. Eğer dağlarda kırlarda biraz gezinirseniz o zaman vahşi hayvanlara denk gelmeniz içten bile değil. Kurtlar neyse de boz ayılar bazen sizi uğraştırabiliyor. Özellikle savaşçı değilseniz. Ancak “Paralyze” yani felç büyüsü yapabiliyorsanız bu tehlikeli durumlar oldukça komik olaylara dönüşebiliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu