Anime/Manga

One Punch Man 3.sezon duyuruldu

Her önüne gelene tek atan Saitama’nın maceralarını izlediğimiz One Punch Man 3.sezon duyurusu nihayet yapıldı. Manga serisi dolu dizgin devam eden serinin anime serisi 2015 yılında başlamış, fakat sezonlar arasında uzun aralıklar vermişti. İşte son olarak 3 yıl önce One Punch Man 2.sezonunu izleme şansına eriştiğimiz seri sonunda geri dönüyor diyebiliriz.

One Punch Man 3.sezon sonunda geliyor

Serinin 3.sezon duyurusu resmi sitesi üzerinden yapıldı ve prodüksiyon aşamasına geçildiği belirtildi. Yani tarih duyurusu yapılmasa da izlemek için önümüzdeki yılı beklememiz gerekecek diyebiliriz.

3.sezon duyurusu için ayrıca bir poster de yayınlandı. Posterde tabi ki Saitama ile birlikte Gaou karakterini görüyoruz. Mangayı okuyanlar zaten hikayenin nasıl ilerlediğini ve Garou’nun ne kadar önemli bir karakter olduğuna hakim.

One Punch Man hakkında

One Punch Man ONE adlı sanatçı tarafından yaratılan bir Japon süper kahraman serisidir. Tek bir yumrukla herhangi bir rakibi yenebilen, ancak ezici gücü nedeniyle meydan okuma eksikliğinden sıkıldıktan sonra değerli bir rakip bulmaya çalışan bir süper kahraman olan Saitama’nın hikâyesini anlatıyor. ONE, orijinal webcomic versiyonunu 2009’un başlarında yazdı.

Haziran 2012’de Shueisha’nın Tonari no Young Jump web sitesinde dijital bir manga yeniden çevrimi yayınlanmaya başladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu