Sinema/TV - Haberler

Organize İşler, Netflix anlaşması için BKM’den açıklama geldi

1 Şubat’ta gösterime giren Organize İşler Sazan Sarmalı filmi, gösterime girmesinden 2 hafta sonra, geçtiğimiz Cuma günü Netflix üzerinden sürpriz bir şekilde yayınlanmıştı. An itibari ile hem Netflix‘te hem de sinema salonlarında boy gösteren film için BKM’den açıklama geldi.

Organize İşler, Netflix anlaşması için BKM’den açıklama geldi

Filmin gösterimdeyken Netflix’te yayınlanması bazı sinema severler tarafından tepki ile karşılanmıştı. Filmi sinemada izleyenler bu durumdan rahatsız olurken, Netflix’te sürpriz bir şekilde izleyenler ise tabi ki memnun olmuşlardı. İşte gelen bu tepkiler ve farklı yorumlar sonucu BKM Online tarafından bir açıklama yapıldı ve yaşanan bu durum savunuldu.

Yapılan bu açıklamada Organize İşler Sazan Sarmalı filminin hem sinemalarda hem de Netflix’te yer aldığı vurgulandıktan sonra yapılan bu anlaşmanın sinema sektörüne katkı sağlayacağı belirtilmiş. Sinemacılar ve salon sahipleri arasındaki anlaşmanın 1 Temmuz 2019’da yürürlüğe girecek olmasına rağmen filmlerini vizyona çıkarma kararı aldıkları da bu açıklama içerisinde yer almış. Ayrıca netflix ile yapılan anlaşma sonucu Sazan Sarmalı filminin 190 ülkede yayınlanacağı da vurgulanmış. Yapılan tam açıklama şu şekilde;

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu