Anime/Manga

Orjinal Death Note’un senaristleri Netflix’e güveniyor

Anime ve manga dünyasının en çok izlenen serilerinden bir tanesi olan Death Note, sahip olduğu karakterler ve hikayede bulundurduğu ters köşeler ile seyircileri kendisine bağlamayı başarmıştı. Geride bıraktığımız haftalarda düzenlenen San Diego Comic Con’da, Death Note’un Netflix versiyonuna görüntüleri görme şansımız olmuştu. Gösterimi izleyenlere göre yeni Death Note filmi, Ghost In The Shell ile aynı etkiyi yapabilir.

Diğer bir yandan orjinal Death Note serisini ortaya koyan Tsugumi Ohba, Netflix’in ilgi çekici bir iş ortaya koyduğunu, çekimler ve ışıklar sayesinde Death Note’un güzelce Hollywood’a uyarlandığını belirtti. Orjinal seriye göre yer yer değişiklikler de yapan filmin, genel anlamda hikayeyi başarılı bir şekilde yansıttığı söyleniyor.

Manganın çizei Takeshi Obata ise yeni film ile birlikte Death Note markasının büyüyeceğine inanıyor. Death Note isminin daha çok insana ulaşmasını isteyen Takeshi Obata, Adam Wingard’ın yönetmenlik tarzını oldukça beğendiğinin altını çizdi. Amerikan tarzı Death Note için, “Bu benim de çizmek istediğim bir Death Note tarzı olmuş.” ifadesini kullandı. Yeni Death Note filmini 25 Ağustos tarihinde Netflix üzerinden izleyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu