Oyun Haberleri

Ortaya çıkan bilgiye göre Days Gone’da 50 binin üzerinde diyalog var

PlayStation 4 sahiplerinin yeni özel oyunu Days Gone, geçtiğimiz aya damgasını vurmayı başardı. Her ne kadar klasikleşmiş PlayStation özel oyunları kadar yukarı bir seviyede olmasa da, Days Gone belli bir oyuncu kitlesi tarafından oldukça sevilmişti. Şimdi ise oyunun geliştirme süreciyle alakalı yeni bilgiler gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Sony Bend Studio‘dan Eric Jensen, geçtiğimiz günlerde Reddit üzerinde soru cevap etkinliği düzenledi. Bu soru cevap etkinliğinde oyuncular, Days Gone hakkında yapımcıya merak ettiklerini sordu.

Ortaya çıkan bilgiye göre Days Gone’da 50 binin üzerinde diyalog var

Tek tek tüm sorulara cevap veren yapımcı Jensen, Days Gone’da 50 binin üzerinde diyalog repliği olduğunu açıkladı. Oldukça maliyetli bir yapım olan Days Gone, bu senenin en dikkat çekici oyunlarından bir tanesi olabilir. Ancak oyunu deneyimleyen oyuncular, Days Gone’ın asla bir The Last of Us seviyesinde olamayacağının altını çiziyor.

Tüm bunların yanında The Last of Us Part 2‘nin ise en geç bir sonraki sene piyasaya çıkacağını tahmin ediyoruz. PS3‘te yakalanan başarı, umarız PS4’te de devam eder.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu