Sinema/TV - Haberler

Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok fragmanı yayınlandı

Spider-Man: No Way Home ya da Türkçe adı ile Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok filminin yeni fragmanı sonunda yayınlandı. Sony bir önceki gün yaptığı açıklamada fragman için bugünü işaret etmiş ve oyuncuların biz görmesek de fragmanı izlerken verdikleri tepkileri yayınlamıştı. Bu kısa videonun ardından beklenen yeni fragman yayınlandı.

Öncelikle haber detaylarının ve tabi ki fragman görüntülerinin SPOILER, yani keyif kaçırıcı olabileceğini belirtelim.  

Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok fragmanı yayınlandı

Fragmana baktığımızda ilk fragmana göre daha aksiyon dolu olduğunu görüyoruz. Doc Octopus dışında ayrıca Electro, Sandman ve Lizard gibi düşmanlar bu fragmanda çok daha net bir şekilde gözüküyor. Tabi Green Goblin’i de unutmamak lazım. Her ne kadar canlandıran oyuncuyu net olarak göremesek de kendisini kostümü ile çok daha fazla görüyoruz. 

Diğer Spider-Man karakterleri ile ilgili bir ibare yer almazken Peter Parker ve Doctor Strange arasında yaşanan malum tartışmanın da filmin önemli olaylarından biri olacağı belli edilmiş. Yayınlanan yeni fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz.

Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok hakkında;

Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok filminde daha önce açıklandığı gibi multiverse yani çoklu evren hikayesi işlenecek. Daha önce gösterime giren Örümcek Adam filmlerinde yer alan birçok karakteri görme şansına erişeceğimiz bu yeni filmin, Doctor Strange karakterine hayat veren Benedict Cumberbatch ile birlikte filmin Multiverse of Madness filmine bağlanması da bekleniyor. Spider-Man: No Way Home filminin 17 Aralık 2021’de gösterime gireceğini de hatırlatalım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu