Oyun Haberleri

Overwatch haritalarına uzaktan bakınca nasıl gözüküyor?

Hızlı oynanış mekanikleri sayesinde Team Fortress serisi olmasa da kendini diğer FPS oyunlarından ayıran başarılı yapım Overwatch, günden güne oyuncu sayısını büyütmeye devam ediyor. İnce işçilik ile oyunu tasarlayan Blizzard‘ın ortaya ne koyduğuna Noobinabox isimli bir oyuncu farklı pencereden baktı. Overwatch haritalarına uzaktan bakmayı sağlayan oyuncu, haritaların uzaktan nasıl gözüktüğüne dikkat çekti. Her haritanın farklı karakteristiğini ön plana çıkartan Blizzard’a bu videodan sonra biraz daha saygı duyuyoruz.

Overwatch haritalarına uzaktan bakınca nasıl gözüküyor?

Bölüm tasarımı anlamında oldukça başarılı olan Overwatch haritaları, oyunun oyuncuyu kendine bağlayan oynanış mekaniklerine tam uyuyor diyebiliriz. Ayrıca tasarım anlamında da oldukça başarılı olan bu haritaların oyun sırasında çevre öğeleri sayesinde devamlı olarak canlı tutulması da oyuncuların oldukça hoşuna gidiyor.

Özellikle Mısır temalı haritanın ne kadar detaylı bir şekilde tasarlandığı, haritaya kuş bakışı şekilde bakınca belli oluyor. Aslına bakarsanız Blizzard‘ın bu tasarım tarafında ortaya koyduğu işleri daha öncesinde World of Warcraft haritalarında da görüyorduk. Haritaları sadece tasarlamak yerine yüzeyini detaylara boğan geliştiricileri, tebrik etmek gerekiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu