Oyun Haberleri

Overwatch’ın yeni kahramanı Emre Sarıoğlu isimli Türk olabilir

Blizzard‘ın sevilen oyunu Overwatch, dün akşam resmi Twitter hesabından yayınladığı bir görsel ile yeni kahraman hakkında ipucu vermiş olabilir. Görsel içerisinde Operation White Dome adlı bir operasyonun özetini görmekteyiz. Bu görselde herkesin dikkatini çeken şey ise operasyonun İstanbul‘da geçiyor olması ve Emre Sarıoğlu isimli bir karakter içermesi. Ayrıca, operasyonun İstanbul’da geçmesi de “Acaba İstanbul haritası da gelir mi?” sorusunu ortaya çıkarıyor.

Overwatch’a Emre Sarıoğlu isimli Türk karakter gelebilir

Overwatch karakterlerinden Ana Amari‘nin ağzından anlatılan bu görev özetini çevirirsek kabaca şu şekilde olmakta: “Benim , Kaptan Ana Amari’nin emrindeki saldırı takımı İstanbul, Türkiye’ye Omnic direnişinden geriye kalanlar ile ilgilenmek için gönderildik. Takımda yer alan personeller Teğmen Reinhardt Wilhelm, Şef Mühendis Torbjörn Lindholm ve Uzman Asker Emre Sarıoğlu. Rutin çıkartmanın ardından takım pusuya düşürüldü ve geliştirilmiş omnicler tarafından ağır ateş altında kaldı. Takım buradan kayıp vermeden çıkıp, düşmanları etkisiz hale getirmeyi başarmış olsa da Lindholm çatışmada ağır yaralandı. Teğmen Wilhelm olmasaydı, Lindholm büyük ihtimalle ölmüştü. Teğmen Wilhelm‘in bu cesareti için kendisine bir madalya verilmesini öneriyorum.” yazmakta.

Burada dikkatimizi çeken isim ise takımda yer alan üçüncü kişi, yani Emre Sarıoğlu. Blizzard‘ın oyunlarında yaptığı göndermeler genellikle oyun için gelecekte neler olacağına göndermeler içerdiği için sadece Türk oyuncular değil yabancı oyun basını ve Dünya genelindeki oyuncular bir sonraki karakterin Türkiyeli Emre Sarıoğlu olacağını düşünmekte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu