Oyun Haberleri

Overwatch’ın yeni kahramanı Orisa önümüzdeki hafta geliyor

Şu anda çevrimiçi oyunlar arasında hatrı sayılır bir oyuncu kitlesine sahip olan Overwatch, çıktığı günden bu yana karakter havuzunu yavaş ama sağlam bir şekilde geliştirmeye devam ediyor. Şimdiye kadar Ana ve Sombra olmak üzere iki yeni karakterle karşımıza çıkan Blizzard, Orisa ile karakter havuzunu 24’e çıkarıyor.

Doomfist’i çıkarmasını beklerken sağ gösterip sol vuran Blizzard, bu kez Tank sınıfından bir robot ile karşımıza çıktı. Şimdilik çok güçlü görünen ancak haftaya büyük ihtimalle biraz zayıflatılacak olan Orisa, genel olarak sevilmiş gibi görünüyor. Oyuncular şimdilik sosyal medyada ortaya çıkan tartışmalara göre gelen tüm karakterlerin kadın olmasından dem vuruyor. Gerçi Orisa’nın bir robot olduğunu göz önünde bulundurursak bunun bir hayli saçma olduğunu da düşünebiliriz.


Orisa, önümüzdeki hafta 21 Mart’ta PTR’dan sonra asıl sunuculara gelecek ve oyuncularla buluşacak. Eğer henüz denemediyseniz şu anda deneme sunucusuna gidip Orisa’yı deneyebilir ve önümüzdeki hafta yapacağınız maçlara hazırlanabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu