Oyun Haberleri

Oyun dünyasının en sert kızları Intel ile CeBIT’te

Dünyanın en iyi işlemcileri Intel® Core™ 2 Duo ile bilgisayar oyunlarında herkese meydan okumaya geliyorlar

Amerikalı 7 kızdan oluşan ve bilgisayar oyunları dünyasını kasıp kavuran Frag Dolls ekibinin 2 üyesi, Intel’in davetlisi olarak, CeBIT Bilişim Eurasia’ya geliyor.


Psyche ve Calyber, Intel® Core™ 2 Duo platformunda kendilerine rakip olma cesaretini gösterecek oyunseverler ile Intel standında “hesaplaşacak.”


Psyche

Calyber



İstanbul, 29 Ağustos 2006 – Intel, bilgisayar kullanım modellerinde devrim yaratacak yenilikler getiren dünyanın en iyi işlemcileri Intel® Core™ 2 Duo için “iddialı” bir tanıtım yapacak. Yerel üreticiler tarafından piyasaya sunulacak olan ilk Intel® Core™ 2 Duo işlemcili dizüstü ve masaüstü bilgisayarlar ile Frag Dolls üyeleri, CeBIT Bilişim Eurasia’da Intel standını ziyaret edenleri coşturacak.


Oyun dünyasının “en çetin ceviz kızları” Frag Dolls ekibinin 2 üyesi, CeBIT Bilişim Eurasia boyunca hem Intel® Core™ 2 Duo işlemcilerinin hem de kendilerinin yetenek ve performansını sınayacak. Oyun dünyasında Pshyche ve Calyber isimleri ile ün yapmış olan kızlar, 5-10 Eylül tarihleri arasında CeBIT Bilişim Eurasia’daki Intel standında kendine güvenen oyunseverleri “kozlarını paylaşmaya” davet edecek. Oyunseverler, Intel® Core™ 2 Duo işlemcili bilgisayarlarda kızları altetmeye çalışırken, çift çekirdekli işlemcili bilgisayarlarda oyun oynamanın farkını da böylelikle test edebilecek.


Frag Dolls, henüz piyasaya çıkmamış iki oyunu yanlarında getirerek oyunculara sürpriz yapacak. Oyunseverler, Splinter Cell: Double Agent ve Might & Magic: Dark Messiah oyunlarını Pshyche ve Calyber ile oynama şansını yakalayacak. Lan Party’lerin de olacağı standda oyuncuları; Battlefield 2, NFS Most Wanted ve Call of Duty 2 oyunları da bekliyor.


Intel® Core™ 2 işlemcili Gamer PC, oyunları dize getirecek

Bilgisayarlarından en iyi performansı bekleyen oyuncular, Casper Bilgisayar tarafından sınırlı sayıda üretilen özel oyun bilgisayarı Gamer PC ile de tanışma fırsatı bulacak. Piyasadaki en iyi bileşenlerin biraraya getirilmesiyle oluşturulan Gamer PC, iki modelde üretildi. Intel® Core™ 2 Duo işlemcili Casper Game Master ve Intel® Core™ 2 Extreme işlemcili Casper Game Master Extreme modelleri, oyuncuları bir bilgisayarda olabilecek en yüksek performansı sunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu