Advertorial

Oyun keyfinizi arttırın

Şimdi okullar açıldı. Okula dönüş aynı zamanda bir oyuncu için oyun dönemine de giriş anlamına geliyor. Ama siz yokken de bu yaz harika oyunlar birbiri ardına piyasaya çıktı. Peki, her şey burada bitti mi? Elbette hayır, çünkü önümdeki Kasım ve Aralık ayını da kapsayan süreç tam bir oyun karnavalı yaşatacak.

Biz de sizlerin oyun deneyimini arttıracak birkaç harika ürün tavsiyesiyle karşınızdayız.

Logitech G910 Orion Spark

Oyuncu ekipmanları denilince akla gelen ilk üç ürün hep bellidir: Klavye, fare, kulaklık. Bir PC oyuncusunun öncelikli olarak dikkat ettiği ürünler kesinlikle bunlardır. İşte Logitech G910 Orion Spark Mekanik Klavye, Logitech’in 2015’te piyasaya sunduğu gerçek bir amiral gemisi.

Orion Spark mekanik bir klavye ama mekanik bir klavye olduğunu neredeyse hissettirmiyor. Hem mekanik klavyeye özgü o doygunluğu veriyor, hem de rahatsız edici sesler çıkartmıyor. Mantıklı düşünürsek, G910’un oyuncu klavyesi olmasının yanı sıra, günlük kullanımda da böylesine başarılı olması birçok kişi için büyük bir artı.

Eh, haliyle bir kullanıcı bu sınıfa ait bir ürünü satın aldığında onu uzun yıllar boyu kullanmak isteyecektir. Bu yüzden sahip olacağı ürünün, dayanıklılığı ve ona sunduğu kişiselleştirme seçeneklerinin en üst noktada olması gerekiyor. G910’un bu konuda söyleyeceği güzel şeyler var.
 
Yeni Romer-G mekanik anahtarı sayesinde G910, Logitech’in bugüne kadar ürettiği en hızlı mekanik klavye. Romer-G ile %25’e kadar daha hızlı sonuç alınabiliyor. %25 önemli bir fark gibi görünse de günlük kullanımda bunu kolayca anlayamıyorsunuz. Saniyenin bilmem kaçta biri gibi oranlardan bahsettiğimiz için anlayamamamız son derece doğal. Klavyenin sessiz olduğunu zaten söylemiştim, ya klavyenin ömrü? Logitech’in 910 Orion Spark Mekanik Klavyesi’nin tuşları 70 milyon basım ömrüne sahip. 70 milyon tuş basım ömrü, G910’u yıllarca rahat rahat kullanabilirsiniz demek oluyor.

Logitech’in ürettiği en iyi klavyelerden biri olan G910 Orion Spark, inanılmaz kalitesi, oyuncuya hitap eden şık görselliği ve tepki hızıyla her oyuncunun sahip olmak isteyeceği bir ürün.

Max Office’in Racing Oyuncu Koltuğu

Biz oyuncular, yani oyun oynamayı ciddiye alan kişiler, genelde harcamalarımızı oyunu çalıştıran donanımlar üzerinde yaparız. Monitörler, konsollar, bilgisayar parçaları, klavye, fare, kulaklık gibi donanımlar, genelde bizim için vazgeçilmez cihazlardır. Peki özellikle bilgisayar oyuncuları için biraz geri planda kalmış bir ihtiyaç mevcut, buda oturduğumuz yer…  Koltuğumuz…

Bilgisayar oyuncuları için geri planda kalmış bu ihtiyacımızı, kimi zaman rahatsız, sert ve konforsuz koltuklar ile karşılıyoruz. Uzun süren oyun dönemlerinde belimize oldukça hasar verebilecek yapıda olan kalitesiz koltuklar, ileride ciddi problemler yaşamamıza sebebiyet verebilir. Bu yüzden geri plana atılan koltukları, biraz daha ciddiye almak gerekiyor.

Tabiki konu mobilyalar olunca önümüzde devasa miktarda farklı seçenek çıkıyor. Ama içlerinden biri var ki, ne yalan söyleyelim, oyuncular için gerçekten muhteşem bir rahatlık sunuyor. Max Office’in Racing serisi koltukları, gözenekli yapısı, yumuşacık minderleri, son derece şık görünüşü ve ergonomik yapısı ile biz oyuncular için ilk seçeneklerden biri, nispeten pahalı fiyatı birazcık canımızı sıksa da, satın aldıktan sonra verdiğiniz parayı kısa süre içerisinde unutuyorsunuz.

Arkaya doğru yaslanabilen yapısı sayesinde sadece oyun oynarken değil, film ve dizi izlerken de konforunuzdan ödün vermemenizi sağlayan Max Office Racing serisi koltuklar, üzerinde uzun saatler geçirseniz de size herhangi bir rahatsızlık vermiyor. Kol dayama bölümlerinin yumuşak süngerle desteklenmesi ve kaymaz deri kaplaması, FPS oyunlarında bizlere oldukça yardımcı oluyor. Baş kısmının birazcık kısa kalması ise, film izlemek için geri yaslandığınızda boyunuz uzunsa birazcık sıkıntı çıkarıyor, ama o kadar kusur kadı kızında da olur diyoruz.


Max Office Racing koltukları, 400 TL’den başlıyor ve 500 TL’ye kadar çıkabiliyor. Birçok farklı renk seçeneğine de sahip olan bu koltukları, eğer konforlu ve rahat bir oyun deneyimi istiyorsanız, kesinlikle satın almanızı öneriyoruz.

PlayStation Plus

PS Plus’ın aslına ne olduğunu hepimiz az çok biliyoruz. Sony’nin oyun konsolları için satın alma ile edinebileceğiniz bu sistem sayesinde birçok ekstra özelliğe ve ayrıcalığa sahip oluyorsunuz. Aylık, üç aylık ve bir yıllık sürelerle satın alınan bu üyelik sistemiyle Sony’nin aktifliğini koruyan üç oyun sistemi PlayStation 3, PlayStation 4 ve PS Vita’ya aynı anda ulaşabiliyorsunuz.

PS Plus’ın yeni nesilde yarı zorunlu bir seçenek olduğunu da belirtmek gerekiyor. PlayStation 4 platformuna sahipseniz, PS Plus üyeliğiniz olmazsa oyunların çoklu oyuncu kısımlarına erişim sağlayamıyorsunuz. Elbette, çoklu oyunculu seçeneklere erişim oyuncular için apayrı bir dünya olduğu için bu hizmet satın alınıyor.

Peki, PS Plus sadece oyunların çoklu oyunculu özelliklerinden yararlanmak için mi kullanılıyor? Aslında bu çok yanlış bir düşünce çünkü PS Plus sahibi olmanın belli başlı avantajları var ve bu avantajlar sizin oyun deneyiminizi bir adım ötesine götürmek üzerine kurulu. Sadece oyun oynamak üzerinde değil, oyunlardan yararlanmak, elinizin altındaki PlayStation sisteminden maksimum faydayı sağlamak üzerine yatırım yapan bir hizmet.

PS Plus’a üye olduğunuz süre boyunca Sony’nin PS Plus destekli üç platformu için her ay düzenli olarak bedava oyunlar edinebiliyorsunuz. Sony’nin oyuncular için seçtiği 6 oyun bulunuyor ve oyuncularda kendilerine en uygun olanlara hiçbir ücret ödemeden sahip olabiliyorlar. Bu sayede platformun bizlere sunduğu oyun sayısı yılda 60’a kadar çıkabiliyor. Belirmekte fayda var, bu oyunlara erişebilmek için PS Plus üyeliğinizin de devam etmesi gerekiyor.

Sadece bu da değil, PS Store her ay PS Plus üyelerine özel indirimler yapıyor. Bu sayede merakla beklediğiniz ama fiyatından dolayı edinemediğiniz oyunlara, çok daha uygun fiyatlarla erişebiliyorsunuz.

Sistemin size sağladığı diğer önemli bir avantajsa yeni çıkacak oyunların beta ve demo süreçlerine herkesten önce dahil olabilmeyi içeriyor. Malum, oyun fiyatları her zaman yüksektir ve onları çıkmadan önce deneyebilme fırsatı her daim çok değerli.

Tüm bu özelliklerin dışında oyun oynarken kontrolü bir arkadaşınıza verebilir, paylaşımlı oyun seçeneğiyle sizde olamayan ama arkadaşlarınızda olan oyunları oynayabilir ve size sunulan 10GB’lik bulut sistemiyle oyun kayıtlarınızı güven içinde saklayabilirsiniz.

PlayStation Plus’a üye olmak için tıklayın.

BenQ W1070 3D 1080p Projeksiyon

Sadece 2,75kg ağırlığa sahip olan BenQ W1070 projektör, modern tasarımıyla dikkat çeken bir ürün. Toplam 10 tuştan oluşan ve oldukça kolay kullanılan bir kontrol paneline sahip olan projektör, isteğe bağlı olarak uzaktan kumandasıyla da kullanılabiliyor. Cihazın uzaktan kumandası dahili ışıklandırma sistemiyle karanlıktaki kullanımı kolaylaştırıyor.

Cihazın oldukça zengin bir giriş-çıkış paneli bulunuyor. Bu panelde iki adet HDMI yuvası, 12V Trigger girişi, komponent girişleri, Mini USB yuvası, PC için D-Sub (VGA) yuvası, ses giriş ve ses çıkış yuvaları, RS-232 bağlantı noktası ve kompozit girişler dikkat çekiyor. Bu zengin giriş-çıkış seçenekleri sayesinde BenQ W1070’e aynı anda bir PC ve iki konsol bağlayıp tüm bu cihazlar arasında tek tuşla geçiş yapabiliyorsunuz. Cihazın iki HDMI yuvasına sahip olması özellikle büyük bir avantaj. Bu iki yuvadan birini medya oynatıcınıza, diğerini bilgisayarınıza ya da konsolunuza atadığınızda hayatınız kolaylaşıyor.

Tasarım açısından değerlendirildiğinde BenQ W1070’e diyecek fazla söz yok. Bu projeksiyon cihazı her açıdan çekici, modern ve kullanışlı görünüyor. 2,75kg ağırlığa sahip olmasından dolayı cihazı taşırken de sorun yaşamıyorsunuz.

BenQ W1070, evinde sinema keyfi yaşamak isteyenlerin vazgeçemeyeceği ürünlerden biri. Ürünü o kadar çok keyif alarak kullandık ki, eğer şu sıralar 2.500TL civarında televizyon almayı düşünüyorsanız durup bir kez daha düşünün ve projektör alıp almama konusundaki kararınızı bir gözden geçirin. BenQ W1070’e bir IPTV hizmeti bağladığınız takdirde bu cihazı kolayca bir dijital televizyon haline getirebilirsiniz. Ayrıca konsol ya da dizüstü bilgisayar sahibiyseniz, sinema salonu gibi bir ortamda oyun oynayabilir, sıra dışı bir gündelik bilgisayar kullanım keyfi yaşayabilirsiniz.

Sonuç olarak BenQ W1070, fiyatının karşılığını dolu dolu veren bir ürün olmuş. Projeksiyon cihazı almaya, evini sinema salonuna çevirmeye ve doyasıya eğlenmeye sıcak bakanlara bu ürünü şiddetle tavsiye ediyoruz.

Oyuncu’nun sanal kartı, İninal Kart

Son yıllarda ülkemizdeki oyun kültürünün iyice yaygınlaşması ve ülkemizden birçok profesyonel
oyuncunun çıkması, dev firmaların da ülkemize hızla yatırım yapmasına olanak sağladı. Tabiki
ülkemize özel olarak hazırlanan bazı içerikler, oyun şirketleri tarafından belirli ücretler karşılığında sunuluyor. Burada devreye giren ödeme yöntemleri ise, kimi zaman oyuncuların canını sıkabilecek kadar zor olabiliyor.

Bu sıkıntıların giderilmesi için hazırlanan İninal Kart, 12 yaşını geçmiş olan herkes tarafından
kullanılabiliyor. Yalnızca 5 TL ücret ile satılan İninal Kart’lar, aylık 1 TL servis ücreti istiyor. Eğer
kartta bakiye yoksa, bu servis ücreti alınmıyor, üstelik geriye dönük ücretlerde bakiye işlemi sonrasında kesilmiyor.

İninal Kart’lar yalnızca internet alışverişlerinde değil, hemen hemen tüm mağazalarda, hatta
yurtdışında dahi kullanılabiliyor. Kredi Kartı ve Banka Kartı geçen ve Master Card’ın geçerli
olduğu tüm mağazarlarda, İninal Kart birer banka kartına dönüşüverebiliyor. İninal kartın avantajlarına bakacak olursak, ucuz olması, pratik olması, yaş limitini olmaması, ve
her yerde kullanılabilmesi dikkat çekiyor. Üstüne bir de oyun firmaları tarafından yapılan
kampanyalar eklendiği zaman, oyuncular için İninal kartlar birer avantaj makinesine dönüşüyor.

Örnek vermek gerekirse, bir oyun firmasından mobil ödemeyle 10.000 oyun parası 17 TL’ye
gelirken, İninal Kart ile bu ücret yalnızca 9 TL olarak gözümüze çarpıyor. İninal Kartı Migros, Migros Jet, Merkez PTT Şubeleri, Tansaş, D&R, Teknosa gibi yerlerden 5TL karşılığında satın alabiliyoruz, üstelik yakında bu noktalara seçkin gazete bayileri de eklenecek. İninal Kartımıza para yüklemek için ise yine Migros’ları, Merkez PTT Şubelerini, Tansaş’ı, ING ATM’lerini, PTT Matik’leri ve EFT’yi kullanabiliyoruz.

Uzun lafın kısası, İninal Kart, yalnızca oyuncular için değil, herkes için kullanışlık bir cüzdan, bir
hesap görevi görüyor. Her ne kadar şuan için para çekme özelliği bulunmasa da, bu özellikte kısa
süre içerisinde aktif olacak.


Her türlü alışverişinizi kolayca yapabileceğimiz İninal Kart, oyunculara özel sunduğu kampanyalar, uygun fiyatı ve kolay kullanımı ile bizleri yorucu ve pahalı ödeme yöntemlerinden kurtaracak gibi gözüküyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu