Oyun Haberleri

Pac-Man Championship Edition 2 bedava oldu

Bandai Namco firması yaptığı açıklama ile Pac-Man Championship Edition 2 oyununun bedava olduğunu duyurdu. Covid-19, yani Koronavirüs Salgını nedeniyle bedava oyun veren firmalar arasına Bandai Namco‘da katıldı. Yapılan açıklamaya göre Pac-Man Championship Edition 2’nin PC ve konsol sürümleri 10 Mayıs tarihine kadar bedava olacak. Yani bu tarihe kadar oyunu bedava olarak alırsanız, kalıcı olarak kütüphanenize ekleyebileceksiniz.

Pac-Man Championship Edition 2 bedava oldu

“Dünyanın dört bir tarafındaki insanlar Covid-19 ile mücadele etmek için üzerlerine düşeni yapıyor ve hayat, çalışma tarzlarını değiştiriyorlar. Çalışanlarımızın, ailelerinin ve arkadaşlarının yanı sıra müşterilerimiz, birlikte çalıştığımız kişiler ve oyun topluluklarımızın sağlığını desteklemek amacıyla bazı girişimler başlatıyoruz. Amacımız ise herkes için daha eğlenceli ortamlar oluşturabilmek” açıklaması ile birlikte oyunun bedava olduğu duyuruldu. Bu açıklamaya bakacak olursak firma ilerleyen dönemlerde de farklı oyunları bedava olarak vermenin kapısını aralamışa benziyor.

[reklam=496]

Pac-Man Championship Edition 2 hakkında;

Klasik oyunun, gözlerini yuvalarından fırlatacak 3D grafikler ve müthiş görseller ile gelen yeni sürümü labirentler içinde kovalama ve yutma keyfini yeni bir boyuta taşıyor! Maksimum yutma için dört taneye kadar hayalet treni yapabilirsin! Yeni modlar arasında, hızlı kaçan meyveler, büyük kötü patronlar, yeniden düzenlenen tuhaf kurallar ve çok daha fazlasıyla birlikte gelen Puan Yarışı ve Macera modu bulunuyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu