Sinema/TV - Haberler

Paddington 3 filmi resmi olarak onaylandı

Variety tarafından yapılan habere göre, Paddington 3 filminin aktif olarak geliştirme aşamasında olduğu belirtildi. Filmin dağıtımcısı, konuyla ilgili “StudioCanal’ın birinci ve ikinci filmlerde olduğu gibi, üçüncü film üzerinde de son derece dikkatli, özenli ve sıkı bir çalışma yürüttüğünü söyleyebiliriz.” ifadelerinde bulundu. Filmin başrol oyuncularından Hugh Bonneville, geçtiğimiz hafta BBC Radio 2’nin The Zoe Ball Breakfast Show programına konuk olmuştu. Bonneville, proje üzerinde ileriye dönük bir ivme olduğunu ve bunun ufukta bir yerlerde olduğunu dile getirdi.

[reklam=496]

StudioCanal, serinin üçüncü filmi hakkında henüz paylaşılacak bir detay olmadığını söyledi. Ancak daha önce yayınlanan raporlarda stüdyo, yine David Heyman’s Heyday Films ile birlikte çalışacağını açıklamıştı. Birinci ve ikinci filmin senaristi ve yönetmeni Paul King ise, üçüncü filmi yönetmeyeceğini, ancak yine de ekibe dahil olacağını belirtti. King şu anda, Willy Wonka’nın hikayesini konu alan Warner Bros. Pictures yapımı Wonka‘nın yönetmen koltuğunda oturuyor. Film, herhangi bir erteleme haberi olmazsa Mart 2023‘te sinemaseverler ile buluşacak.

Paddington 3 filmi resmi olarak onaylandı

Paddington filmleri, genel olarak verdiği mesajlardan dolayı izleyici tarafından oldukça beğenilen bir seri oldu. Öyle ki serinin ikinci filmi dünya çapında 225 milyon dolar hasılat elde ederek büyük bir başarıya imza attı. İlk filmde Nicole Kidman, kötü niyetli tahnitçi Millicent Clyde‘ı canlandırırken, ikinci filmde Hugh Grant, egoist bir oyuncu ve hırsız olan Phoenix Buchanan‘a hayat vermişti. Filmler, aynı zamanda göçmenlik yanlısı ve Brexit karşıtı olarak yorumlandı. 2017 yılında hayatını kaybeden Paddington’ın yazarı Michael Bond, İkinci Dünya Savaşı sırasında boyunlarındaki etiketlerle Londra’ya gelen mültecilerin hikayelerinden ilham aldığını söylemişti.

Paddington filmlerinin orijinal seslendirme kadrosunda yer alan Ben Whishaw, StudioCanal’ın yapımcılığını üstlendiği The Adventures of Paddington adlı televizyon programında rolünü yeniden canlandırdı. ABD’de Nickelodeon kanalında yayınlanan dizinin ikinci sezonunun galası Cuma günü yapılacak. Nisan ayında ise, dünyanın diğer bölgelerinde yayınlanacak. Paddington 3’ün ne zaman gösterime gireceği henüz açıklanmadı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu