Oyun Haberleri

Penny Arcade Adventures’ın XBLA başarısı





“Penny Arcade Adventures: On the Rain-Slick Precipice of Darkness” oyunu, XBLA’da yayımlandığı ilk 3 gün içerisinde 16,500 adet satın alınıp indirilerek büyük bir başarı yakaladı. Serinin ilk oyunu olan “Penny Arcade Adventures: On the Rain-Slick Precipice of Darkness Episode 1”; ilk 3 gün içerisinde en çok indirilen 3. oyun olmayı da başardı. Şu ana kadar ilk 3 günde 25,000 adet satın alınan “Rez HD” birinci, 22,500 adet satın alınan “Ikaruga” ise ikinci sırada yer alıyor.



Oyunun tasarımcılarından Mike “Gabe” Krahulik, kendi bloğunda bu satış rakamından memnun olduğunu dile getirdi. Bazı kişilerin oyunun 20 $ olmasını eleştirmelerine rağmen, Krahulik oyunun hakkının bu olduğunu belirti . Penny Arcade Adventures ayrıca Hothead Games’in de ilk oyunu olma özelliğini taşımakta.



“Penny Arcade Adventures: On the Rain-Slick Precipice of Darkness”, Mayıs ayında piyasaya çıkmış ve olumlu eleştiriler almıştı. Ayrıca oyun PC ve Mac için de mevcut. Oyunun 2. si “Penny Arcade Adventures: Episode 2”; 29-31 Ağustos tarihleri arasında Seattle’da düzenlenecek olan PAX 08’de detaylıca açıklanacak.



KAYNAK videogamesblogger.com


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu