Oyun Haberleri

PES 2019 için yeni bir oynanış videosu daha yayınlandı!

Pro Evolution Soccer 2019 için yeni bir oynanış videosu daha yayınlandı. Geçtiğimiz ay duyurusu gerçekleştirilen oyun için daha sonra yeni haberler de gelmiş ve PES 2019‘da Şampiyonlar Ligi’nin yer almaması oyuncuları da üzmüştü.

PES 2019 için yeni oynanış videosu yayınlandı

Oyunun kapak görselini Barcelona’lı ünlü oyuncu Philippe Coutinho‘nun süsleyeceği PES 2019 için ayrıca ünlü İngiliz oyuncu David Beckham‘ın kapak olduğu özel bir sürüm daha bulunuyor. Şampiyonlar Ligi lisansını kaybeden PES 2019’da Danimarka, Arjantin, Portekiz, İsviçre, İskoç, Belçika ve Rusya Ligi’nin lisanslı olarak bulunacağı açıklanmıştı. Futbol dünyasına yön veren önemli liglerden ise sadece bazı takımların lisansı olacak.

4K ve HDR desteğine de sahip olan PES 2019‘da MyClub ve menejerlik yaptığımız ML Real Season moduyla da ilgili önemli değişiklikler bulunacak. Ayrıca bireysel oyuncu özelliklerinde 11 yeni özellik ile bir sonraki aşamaya geçiliyor. Oyunda şut çekme hareketleri, animasyonlar ve dayanıklılık etkisi gibi kısımlarda da değişikliklere gidiliyor.

 30 Ağustos 2018’de çıkacak PES 2019‘un bu yeni videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu