Oyun Haberleri

PGW’te Bloodborne II duyurulabilir!!!

Sony bildiğiniz gibi önümüzdeki dakikalarda Paris Games Week‘te özel bir konferans düzenleyecek. Bu konferansta birçok yeni oyun duyurusu dışında bir AAA oyunun duyurulacağı da açıklanmıştı. Anlaşılan bu büyük duyuru Bloodborne 2 için yapılacak.

Bloodborne 2 sızdırıldı!

Konferansın başlamasına dakikalar kala Sony‘nin yapacağı bazı duyurular sızdırıldı. Bu duyurular arasında en dikkat çekeni ise tabi ki Bloodborne 2. Sızdırılan görsele baktığımızda ise oyunun tam adının Bloodborne II: Nightmare of Never Ever olduğunu görüyoruz. Muhtemelen oyunun ilk videosunu önümüzdeki dakiakalarda izleme şansına sahip olacağız.

Bloodborne 2‘nin duyurulacağı son olarak E3 öncesi ortaya çıkmış ama Sony bu fuarda oyunun duyurusunu gerçekleştirmemişti. Anlaşılan bu duyuruyu paris’e saklamış. From Software imzasını taşıyan Bloodborne, Playstation 4’ün en iyi oyunları arasında gösteriliyor. From Software daha önce Souls oyunu yapmayacaklarını belirtse de Bloodborne’u sanırız Souls oyunlarından ayrı tuttuklarını söyleyebiliriz. genel olarak Souls dinamiklerine sahip olsa da oyunun atmosferi, hikayesi ve dğer öğeleri Souls oyunlarından ayrılıyordu. Muhtemelen önümüzdeki dakikalarda oyunun duyurusu ve videosu dışında yeni bilgilerle de karşınızda olacağız. Oyunun sızdırılan logosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu