Oyun Haberleri

Pillars of Eternity’den Türkçe desteği için açıklama geldi

Geçtiğimiz yılların en popüler ve de aynı zamanda en başarılı rol yapma oyunlarının başında gelen Pillars of Eternity bildiğiniz üzere Türkçe dil desteğine sahip değil. Eh oldukça karmaşık bir sisteme ve iyi anlaşılması gereken bir hikayeye sahip olduğu için de Türkiye’deki büyük hayran kitlesi oyunun Türkçe dil desteğine sahip olmasını istiyor.

Okurlarımızdan Tolga, Obsidian ile iletişime geçip ilk oyun veya ikinci oyun için Türkçe dil desteği açısından herhangi bir çalışma olacak mı diye sorup gelen cevabı bizimle paylaştı. Paradox ile çalışan Obsidian, bunu yapmayı çok istediklerini ancak zaman ve bütçe sıkıntıları yüzünden henüz bu işe girişemediklerini söyledi. Eğer işler iyi gider de hem bütçe hem de zaman açısından ‘bol’ bir döneme girerlerse Pillars of Eternity için yerelleştirme çalışmalarına seve seve gireceklerini açıkladı.

Obsidian’ı seviyoruz. Hayran kitlesi ile sürekli etkileşim halinde olması, oyunları tam da ihtiyaç duyulan, özlenen tarzda çıkarması ve kimseyi üzmemesi onu küçük bir firma olsa da gözümüzde çok büyük yerlere çıkarmaya yetiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu