Oyun Haberleri

Playerunknown’s Battlegrounds’a bu hafta güncelleme yok

H1Z1 ve ARMA gibi oyunlar ile oldukça popüler bir hal alan King of the Hill mod’unun en başarılı örneklerinden biri haline gelen Playerunknown’s Battlegrounds, erken erişime açıldığı andan itibaren en çok satanlar listesinden neredeyse hiç düşmedi. Fiyatında hiçbir indirim olmamasına rağmen peynir ekmek gibi satmaya devam eden yapım, görünüşe bakılırsa erken erişim programındaki gelişimine bir haftalık kısa bir ara verecek.

Normal şartlarda her hafta yeni bir güncelleme alarak ufak tefek hatalarından kurtulan ve her ay aldığı büyük güncellemeler ile yeni özelliklere kavuşan Battlegrounds, 2017 yılının sonuna kadar erken erişimden çıkıp son sürümü ile resmi olarak çıkış yapacak. Çıkışına kadar yeni haritalar ve yeni oyun mod’ları dahil birçok farklı ve yeni içeriğe sahip olacak gibi gözüken Battlegrounds, oyunculara keyifli bir Battle Royal deneyimi yaşatmaya devam edecek.

Bugün ise yapımcılardan gelen açıklamaya göre Battlegrounds bu haftaya özel olmak kaydı ile herhangi bir güncelleme almayacak. Oyunun istemcisinde yaşanan bir sorun dolayısı ile önümüzdeki haftaya ertelenen güncelleme, yine hata düzeltmeleri içeriyordu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu