Oyun Haberleri

PlayStation 4 için yeni Mini Wired Gamepad duyuruldu

PlayStation Blog‘da yayınlanan yeni habere göre, Hori tarafından geliştirilen yeni bir PlayStation 4 controller piyasaya sürülecek. Mini Wired Gamepad isimli bu controller, daha çok küçük yaştaki oyuncuları hedef almakta. Kullanmakta olduğumuz DualShock 4‘den %40 daha küçük olan Mini Wired Gamepad, basit tasarımı ve ele oturan yapısı ile dikkat çekiyor.

Mini Wired Gamepad fiyatı

DualShock 4′e göre daha uygun bir fiyata sahip olacak olan Mini Wired Gamepad, ikinci bir DualShock 4 almak istemeyenler için iyi bir alternatif. Kablolu bir controller olan Mini Wired Gamepad’in fiyatı ise $29.99 USD olacak. Tüm PlayStation 4 oyunlarını oynayabileceğiniz controllerda sağ ve sol analoglar, R1 / R2 / L1 / L2 tuşları, yön tuşları ve aksiyon tuşları da bulunmakta.

Mini Wired Gamepad ne zaman çıkıyor?

Mini Wired Gamepad‘in üç metrelik bir kablosu bulunmakta. Bu da uzun mesafeden rahatça oynayabilirsiniz demek. İçerisinde DualShock 4‘de bulunan touch pad, light bar, kulaklık girişi, hoparlör, titreşim ve hareket sensörü bulunmasa da fiyat olarak tercih edilebilir. Aralık ayında çıkması beklenen controllerın ülkemize gelip gelmeyeceği henüz bilinmiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu