Oyun Haberleri

Playstation 4 özel oyunu Days Gone’ın dosya boyutu belli oldu

PlayStation 4 özel oyunlarından Days Gone‘ın Playstation 4’te kaplayacağı alan belli oldu. PlayStation 4 sahiplerinin merakla beklediği özel oyunlardan Days Gone için geri sayım başladı. 26 Nisan‘da PlayStation 4 için yayınlanacak olan Days Gone kaç gb yer kaplayacak?

Playstation 4 özel oyunu Days Gone’ın dosya boyutu belli oldu

Days Gone’ın PlayStation 4’te kaplayacağı alan belli oldu. Days Gone Playstation 4’te 67 GB yer kaplayacak. Artık yeni nesil oyunlardan da alışkın olduğumuz üzere Days Gone için bir de ilk gün yaması yayınlanacak. İlk gün yamasının dosya boyutu henüz belli değil.

Yayınlanan ilk tanıtım videosu ile heyecan yaratan Days Gone, 26 Nisan’da yayınlanacak. Sony tarafından aktarılan bilgilere göre oyunun incelemeleri için incelemeleri, dünya genelinde 25 Nisan tarihinde Türkiye Saati ile saat 15.00’da yayında olacak. Yapımcı firmadan gelen açıklamalara bakacak olursak bizi çok da kolay bir oyun beklemiyor. Days Gone’da kalabalık “kaçık” sürülerine karşı hayatta kalmaya çalışan Deacon adlı karakteri kontrol edeceğiz. Bir yandan hayatta kalmaya çalışırken bir yandan da neler yaşandığını çözmeye çalışacağız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu