Oyun Haberleri

Playstation 4.5 mu geliyor?

Geçtiğimiz günlerde Xbox One için donanım güncellemesi geleceği konusu ortaya çıkmış ve oldukça ses getirmişti. Benzer bir dedikodu da Playstation 4 için geldi. Ama bu sefer ki dedikodunun kaynağı oldukça sağlam.

GDC 2016  fuarında Kotaku ile söyleşi yapan bir yapımcı Playstation 4’ün görsel gücünü arttırmak için Sony’nin bazı çalışmalar yürüttüğünü ve bu yeni model Playstation 4’ün 4K desteğine sahip olacağını ağzından kaçırmış. Yapılacak olan bu güncelleme ve 4K desteği ile birlikte Sony’nin daha iyi bir VR performansı sunmak istediği de belirtilmiş. İşin bir diğer ilginç tarafı ise bu güncellenmiş  konsolun PS 4.5 olarak belirtildiği. Hatta söylenenlere göre Sony bazı oyun geliştiricileri ile PS 4.5 hakkında GDC 2016 fuarında bazı toplantılar yapmış.

Açıkçası eskiye nazaran artık teknoloji çok daha çabuk gelişiyor ve mevcut konsolların özellikle GPU tarafında şimdiden geri kaldığını kabul etmek gerek. Buna rağmen sadece oyun odaklı olan bu konsollar bazı özel oyunlarda bizi şaşırtmaya devam da ediyor. Madalyonun bu tarafını da es geçmiyoruz. Bakalım önümüzdeki günler konsol güncellemeleri ile ilgili ne gibi detaylar karşımıza çıkacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu