Oyun Haberleri

PlayStation Plus kasım oyunları resmî olarak açıklandı

Neredeyse geçtiğimiz her ay gibi, 2021 Kasım ayının PlayStation Plus oyunları da sızdırılmış bulunuyordu. Geçtiğimiz günlerde, Fransız asıllı bir site olan Dealabs tarafından sızdırılan PlayStation Plus kasım oyunları, an itibariyle resmî olarak açıklanmış bulunuyor. Dealabs tarafından sızdırılmış olan listenin tamamen doğru olduğunu bir kez daha görürken, PlayStation Plus bu ay, abonelerine; Knockout City, First Class Trouble, Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning, The Persistence (VR), The Walking Dead: Saints & Sinners (VR) ve Until You Fall (VR) oyunlarını ücretsiz bir şekilde sunuyor.

PlayStation Plus kasım oyunları resmî olarak açıklandı

PlayStation Plus kasım oyunları olan Knockout City, First Class Trouble ve Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning, 2 Kasım 2021’den itibaren PS Plus abonelerine ücretsiz bir şekilde sunulacak. 6 Aralık 2021’e kadar kütüphanenize ekleyebileceğiniz yapımlar, PlayStation Plus aboneliğiniz devam ettiği sürece her zaman erişilebilir olacak.

PlayStation Plus kasım oyunları resmî olarak açıklandı

Ayrıca, PlayStation VR’ın beşinci yıldönümüne özel olarak verilecek olan ekstra üç adet bonus VR oyunu olan The Persistence, The Walking Dead: Saints & Sinners  ve Until You Fall’da 2 Kasım 2021’den itibaren sunulacak; fakat, kasım oyunlarının aksine, bu üç ismi 3 Ocak 2022’ye kadar kütüphanenize ekleyebileceksiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu