Oyun Haberleri

PlayStation VR’ın sızdırılan fiyatı dudak uçuklattı

Adını bu aralar sızıntı haberleriyle çok duyduğumuz Amazon, yine bir sızıntı haberiyle karşımıza çıktı. Bu sefer bir oyun değil, cihaz fiyatı ile ortaya çıkan Amazon ortalığı karıştıracak gibi duruyor. Zira fiyatı sızdırılan ürün bu sefer PlayStation VR ve fiyat gerçekse, haberler pek iyi değil.

PlayStation VR’ın zaten bu senenin sonlarına doğru raflarda yerini almasını bekliyorduk. Ama Sony yine de hem çıkış tarihi hem de fiyatı hakkında koruduğu sessizliğini hiç bozmadı. Karşılaşılan yeni bir Amazon girdisi merak ettiğimiz fiyat konusuna bir nokta koymuş olabilir.

Amerika bazlı sitenin Kanada tarafında görülen fiyat adeta dudak uçuklattı. 1,125.35 $ fiyatı ile ortaya çıkan cihazın sayfasında büyük ihtimalle bir yanlışlık olduğunu düşünüyoruz. Aksi takdirde Sony’nin Oculus Rift karşısında pek şansı kalmayacaktır. Geçen resmi olaran yayınlanan Oculus Rift’in 599 dolarlık fiyatına çok demişken böyle bir haber ile karşılaşmak biraz vurucu oldu.

Amazon bu sızıntıyı gördükten sonra fiyatı hızlı bir şekilde siteden geri çekti. Bu bir yanlışlık mı değil mi onu bilemeyiz fakat gerçeklik payı varsa, bu fiyat Sony’nin çok canını sıkacaktır diye düşünüyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu