Oyun Haberleri

Pokemon Sun & Moon için ilk Mythical pokemonunuzu ister misiniz?

Geçtiğimiz haftalarda çıkan ve yine kendine has büyük bir kullanıcı kitlesi edinen Pokemon Sun & Moon için ilk ücretsiz Mythical Pokemon etkinliği başladı.

Oyun Türkiye’de satılmamasına rağmen siz de bir şekilde edindiyseniz normal QR kod tarama yoluyla Magearna’nızı alabilirsiniz. Normalde bu kod bir filmin sonunda ortaya çıkarıyor ve filmi izleyerek bu koda ulaşabiliyorsunuz ancak elbette bunun için herkesin zamanı olmayabilir. O yüzden kodları sırayla aşağıya koyuyoruz. Elinizdeki versiyon hangisiyse QR kodunu ona göre kullanmalısınız, unutmayın.

Yalnız şöyle bir şey var. Eğer Magearna’yı gerçekten de hiç uğraşmadan alabileceğinizi sandıysanız yanılıyorsunuz. Oyunu bitirip Alola Bölgesi Şampiyonu olduktan sonra bölgeniz için olan QR kodunu QR Scanner ile taratıyorsunuz. Bunu yaptıktan sonra Hau’oli Şehri’nde bulunan antika dükkanına gitmeniz gerekiyor. Kodu tarattıktan sonra orada bir NPC gelip size Magearna’yı takdim edecek. Bu kadar.

Ben de ORAS’tan sonra güzel bir şeylerle karşılaşmak adına oyunu sipariş ettim, yakında incelemesi ile karşınızda olacağım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu