Sinema/TV - Haberler

Predator filminden kan gövdeyi götüren bir fragman yayınlandı

Predator (Avcı) filminden yeni bir fragman daha yayınlandı. Ünlü oyuncu Arnold Schwarzenegger’ın oynadığı ve 80’li yılların sonuna damga vuran Predator, bildiğiniz gibi yenilenmiş bir şekilde karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz aylarda yayınlanan ilk fragmanı ile pek bekleneni veremeyen Predator için yeni bir fragman daha yayınlandı ve bu fragmanda adeta kan gövdeyi götürüyor.

Predator filminden yeni fragman

Daha önce Iron Man 3 ve Nice Guys gibi filmlerde de yönetmenlik yapan Shane Black tarafından yönetilen Predator’un bu fragmanında hikaye adına çok daha fazla detaylar görüyoruz. Ayrıca fragmanda filmin yetişkin damgasının hakkını verdiğini de söylemek gerek. Ayrıca yeni fragmanda dikkat çeken en önemli nokta ise Ultimate Predator vurgusu. Filmde bu konuya netlik getirileceği ve birkaç tür göreceğiz gibi duruyor.

Narcos dizisinden hatırlayacağımız Boyd Holbrook, Dexter dışında Mass Effect gibi oyunlarda da yer alan Yvonne Strahovski ve yeni X-men filmleri başta olmak üzere birçok yapımda yer alan Olivia Munn filmin kadrosunda yer alıyor. Filmin 14 Eylül 2018’de gösterime gireceğini de hatırlatalım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu