Oyun Haberleri

Prince of Persia: The Sands of Time Remake sızdırıldı

Prince of Persia: The Sands of Time Remake versiyonu geçtiğimiz dakikalarda sızdırıldı. Ubisoft‘un bu akşam düzenleyeceği Ubi Forward etkinliğinde duyurulacak olan oyuna dair ilk ekran görüntüleri ve kısa bir video ortaya çıktı.

Prince of Persia: The Sands of Time Remake geliyor

[reklam=496]

Sızıntı Ubisoft Store üzerinden yapıldı. UPlay Rusya tarafından sızdırılan bu görüntülere baktığımızda oyunun Remaster değil Remake, yani tamamen yeniden ele alındığını görüyoruz. 2003 yılında çıkan Sands of Time oyununun yeniden yapımı olarak karşımıza çıkacak olan bu yeni sürümde hem grafikler hem de animasyon gibi detaylar yenilenmiş bir şekilde karşımıza çıkacak.

Bu sızıntı sonrasında oyunun hangi platformlara geleceği gibi detaylar ise bulunmuyor. Tamamen PC ve yeni nesil konsollar için çıkma ihtimali olduğu gibi sadece bu nesilde karşımıza çıkan bir oyun olma ihtimali de bulunuyor. Çıkacağı platformları ve muhtemelen çıkış tarihi gibi detayları ise bu akşam düzenlenecek olan Ubisoft Forward etkinliğinde görebileceğiz. Sızdırılan kısa videoya buradan ulaşabilirsiniz.

Prince of Persia: The Sands of Time Remake versiyonu daha önce bazı satış sitelerinde listelenmiş ve oyunun PS4 ile birlikte Nintendo Switch için çıkacağı rapor edilmişti. Prince of Persia Remake olarak adlandırılan yapımın çıkış tarihi olarak ise Kasım 2020 tarihi verilmişti. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu