Oyun Haberleri

Prince of Persia: The Sands of Time Remake yapımcısı değişti

Daha ilk videosu ile tartışmaların odak noktası haline gelen  Prince of Persia: The Sands of Time Remake yapımcısı değişti. Bu tartışmalar sebebiyle ertelenen ve yeni yapım sürecine giren oyundan uzun süredir ses gelmiyordu. Ubisoft’un Hindistan’da bulunan Pune ve Mumbai stüdyoları tarafından gelişimine başlayan oyun bu stüdyoların elinden alınarak batıya kaydırıldı.

Prince of Persia: The Sands of Time Remake yapımcısı Ubisoft Montreal oldu

2000’li yıllarda çıkan Prince of Persia üçlemesine de imza atan Ubisoft Montreal stüdyosu Prince of Persia: The Sands of Time Remake yapımcısı olarak duyuruldu. 

Ubisoft’un bu değişim ile ilgili yaptığı açıklamada “Bu karar önemli bir adım oldu ve Ubisoft Pune ve Ubisoft Mumbai’nin başarılarını temel alan yeni ekip, tüm zamanların klasiğinin bu yeniden yapımı için size en iyi deneyimi sunmaya çalışacak.” ifadeleri ile birlikte çıkış tarihi konusunda net bir söylemden kaçınmış. Sadece oyun hazır olduğunda çıkacak ifadesine yer verildiğini görüyoruz.

2020 yılının Eylül ayında duyurulan Prince of Persia: The Sands of Time Remake projesi için ilk çıkış tarihi Ocak 2021 olarak açıklanmıştı. Aradan geçen bu süre zarfında oyunun hangi aşamada olduğu ise hale belirsizliğini koruyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu